Google Ads hirdetéskezelés cégeknek

Google Ads hirdetéskezelés cégeknek

2020.07.22. Off By Horizon72

Manapság még mindig nagyon fontos a Google Ads hirdetéskezelés, hiszen a vállalkozások az új ügyfeleket általában a keresőből tudják szerezni hirdetéssel, vagy keresőoptimalizálással. Amennyiben hirdetni szeretne, fel kell rá készülni, hogy az Ads hirdetéskezelője néhány évente teljesen megváltozik, ami azt jelenti, hogy nemcsak az oldal kinézete változik meg teljesen, hanem teljesen új eszközöket is kapnak a hirdetők.

Ebből következik, hogy azok a szakemberek, akik évekkel ezelőtt ügyesen használták az Adwords felületét, mára teljesen elveszthették tudásukat. Éppen ezért az Önök cégének is érdemes külsős Ads szakértőket alkalmazni, hiszen a Google Ads hirdetéskezelés mára komplex szaktudást igénylő marketing szakág lett, mindenképpen érdemes kiszervezni. Egy olyan ügynökség, amely hirdetések százait kezeli egyszerre, nyilván jóval nagyobb tapasztalattal mozog ezen a téren, mint egy olyan marketing szakember, aki öt éve nem látta belülről a rendszert.

Fontos tudni ugyanakkor, hogy a különféle marketing eszközök tartós használata semmiképp sem javasolt. Ha olyan vállalkozást építünk fel, amely mondjuk nagyon függ az Ads hirdetések által generált forgalomtól az bizony kockázatos, hiszen bármilyen technikai gond lép fel Ads fiókunkban, máris csökkennek a bevételek. Éppen ezért mi mindig arra bíztatjuk ügyfeleinket, hogy szánjanak időt egy profi SEO szakértő véleményére is, aki picit más megközelítésben, de sokat tud segíteni a keresőben való megjelenésen (plusz a hirdetések is olcsóbbak lesznek, hiszen javul a minőségi mutató.)